Trade is Aid

Støt Ukraines økonomi

Den Ukrainske økonomi forventes at skrumpe med op til 40% i år, så det er vigtigt at lancere tiltag, der enten kan stimulere Ukrainsk eksport eller reducere behovet for import til Ukraine.

Doner en HeartCup

 

Menstruationsbind og tamponer er en stor mangelvare i Ukraine, ligesom det er en økonomisk belastning for Ukrainske flygtninge. CopenAid har derfor indgået et samarbejde med HeartCup, som betyder, at vi for 125 kr kan udlevere et "kit" (HeartCup og cleansing container) kvit og frit til en Ukrainsk kvinde, som nu kan klare sig uden bind og tamponer i op til 10 år.


Doner 1 "kit" (HeartCup incl. cleansing container) ved at overføre 125 kr til Mobile Pay 8341QV og skriv "Heartcup" i beskeden

Støttearmbånd


"Trade is Aid".


Armbåndene produceres af vores partner i Ukraine og 90% af salgsprisen går til producenten.


Bestil 1 armbånd ved at overføre 125 kr til Mobile Pay 8341QV og skriv "Bracelet" i beskeden.


Armbåndene kan afhentes i Ukrainebutikken. Ønskes det tilsendt, så send venligst leveringsaddresse til info@copenaid.dk. Forventet levering primo Maj.

Om os

Vi er en gruppe frivillige, som ønsker at hjælpe Ukraine og Ukrainere. Derfor har vi oprettet foreningen "CopenAid". Vores arbejde kan følges i Facebook gruppen "Amager Hjælper Ukraine / CopenAid"

Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at blive en del af holdet? Så hop ind i vores "Crew" gruppe og se hvad du kan hjælpe med

https://bit.ly/frivilligcopenaid